Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία – Ραγδαίες εξελίξεις

Μάριος Παπαγεωργίου

Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το 2012 και η μητέρα του περιμένει να μάθει την αλήθεια που κρύβει το έγκλημα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις…

Ο Μάριος Παπαγεωργίου είναι το θύμα σε ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα όλων των εποχών στην Ελλάδα. 11 χρόνια μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του, το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης ξετυλίγεται με δύο νέες συλλήψεις, που ίσως οδηγήσουν στην άκρη του νήματος. Η μητέρα του αδικοχαμένου 26χρονου δεν έχει σταματήσει να ζητάει απαντήσεις για το τέλος του παιδιού της. Με τις εξελίξεις να επαναφέρουν το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας και να δίνουν τροφή για νέα σενάρια και συζητήσεις. Πολλοί εκτιμούν πως έφτασε η ώρα να ανοίξουν μια σειρά από στόματα που για χρόνια έμεναν κλειστά. Να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τα πάντα, εκείνοι που γνωρίζουν.

Δύο συλλήψεις έγιναν από την ΕΛΑΣ μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου 26χρονου, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ.


Πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του σκοτεινού εγκλήματος. Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του ψάχνει απαντήσεις.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις