Μαίνεται ο εμφύλιος στους Σπαρτιάτες- Το εξώδικο Κατσιβαρδά σε Στίγκα

Κατσιβαρδάς

Δυο ημέρες διορία προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά εκστόμισε για το πρόσωπό του δίνει στον Βασίλη Στίγκα, ο μέχρι πρότινος βουλευτής των Σπαρτιατών, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Μέσω ενός 18σελιδου εξωδίκου το οποίο επιδόθηκε την Παρασκευή ο διαγραφείς βουλευτής και επί 10ετία προσωπικός φίλος του επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος ζητεί από τον κ. Στίγκα να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε δια τηλεοράσεως αλλά και μέσα στη Βουλή σχετικά με «Κορλεόνε», Greek Mafia και σκοτεινά κέντρα τα οποία καθοδηγούν μερικούς από τους βουλευτές του κόμματος. Μάλιστα ο κ. Κατσιβαρδάς διατίθεται, σε περίπτωση που ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» δεν συμμορφωθεί και δημόσια ανακαλέσει τα όσα καταλόγισε σε βάρος του να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην «σύντροφό» του καταθέτοντας μήνυση αλλά και αγωγή αποζημίωσης.

Στο πολυσέλιδο δικόγραφο το οποίο δημοσιεύει η «Μ» ο κ. Κατσιβαρδάς κάνει λόγο για ανοίκεια επίθεση, ανεδαφικές ανακρίβειες αλλά και ψεύδη από μέρους του κ. Στίγκα.

Δείτε εδώ ολόκληρο το εξώδικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Βαριές ποινικές διώξεις σε βάρος 4 Παλαιστινίων για τον ομαδικό βιασμό 27χρονου Σομαλού

Έβρος: Προφυλακίστηκαν οι τρεις “σερίφηδες” – Είχαν “συλλάβει” 13 μετανάστες

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις