Κουσουλός: Νέα «πυρά» κατά Κούγια- «Συμπεριφορές γηπέδου που αρμόζουν μόνο σε χούλιγκαν»

Οδημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, απάντησε στον Αλέξη Κούγια, μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», για τις δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος είπε πως «ο Πέτρος Κουσουλός φωτογραφίζεται κάθε βράδυ στα διάφορα κέντρα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο».

Ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε: «Έχω πολύ καιρό να βγω από το σπίτι και να συναντήσω τον κύριο Παπαδόπουλο.


Δηλαδή μια τελευαταία φορά ήταν αυτή που είχαμε απαθανατιστεί και δεν είναι και κάτι κρυφό. Από τότε έχω να τον δω, αλλά εν πάση περιπτώσει νομίζω ότι ο πέμπτος κατά σειρά συνήγορος της κατηγορουμένης, έχει μια ροπή να λέει διαρκώς πράγματα που δεν ισχύουν. Ως εκ τούτου δε με εκπλήσσει η αναφορά που έκανε, για να σου είμαι ειλικρινής.

Ο συγκεκριμένος έχει χαρακτηρίσει “κλαρινογαμπρό” τον Μάνο Δασκαλάκη, τον Όθωνα Παπαδόπουλο, έχει βρίσει εμένα, βρίζει ιατροδικαστές, εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς.

Οι συμπεριφορές αυτές είναι γηπέδου και αρμόζουν μόνο σε χούλιγκαν.

Αυτά που έχει κάνει θα μπορούσε στο εξωτερικό; Η απάντηση είναι όχι».

Επίσης, τόνισε πως η εμμονή του Αλέξη Κούγια στο πρόσωπό του, έχει να κάνει επειδή ο ίδιος κάνει συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και αυτό δε συμφέρει τον ίδιο και τη Ρουλα Πισπιρίγκου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις