Κούγιας: Διαψεύδει την Πελοπόννησο για μήνυση σε Καρακούκη-Καλογρηά-Κουσουλό

Κούγιας

Με ανακοίνωση του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κάνει γνωστό ότι είναι ψευδής η είδηση που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα περί συνέντευξης του στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις κατά των δύο ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα και κατά της εφημερίδας «Μπαμ» και του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, που δημοσίευσε το πόρισμά τους, θεωρώντας πως παραβιάστηκε κατάφωρα η αρχή της μυστικότητας της προκαταρκτικής εξέτασης για το θάνατο των δύο κοριτσιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας αναφέρει στην ανακοίνωση του:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οι συνεργάτες του γραφείου μου με ενημέρωσαν ότι δημοσιοποιήθηκε η ψευδής είδηση ότι δήθεν έδωσα συνέντευξη στην εφημερίδα Πελοπόννησος κι ότι δήθεν αποκάλυψα την υπερασπιστική γραμμή, την οποία θα ακολουθήσω στην υπόθεση της εντολέως μου, κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

Όλα είναι ψέματα και ουδέποτε έδωσα οιαδήποτε συνέντευξη σε οιοδήποτε δημοσιογράφο και όλα όσα αναφέρονται επί αυτού είναι στη φαντασία του «δημοσιογράφου».

Καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα επεξεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μου και τους επιστήμονες συμβούλους μου και, επιτέλους, όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλη αυτή η τηλεοπτική τραγωδία – κωμωδία, που αφορά αυτή την υπόθεση, έχει αμετάκλητα τελειώσει και αυτό θα διαπιστωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αθήνα, 05/09/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξης Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαθηλώθηκαν από την είσοδο του κτιρίου του Αρείου Πάγου τα ιστορικής αξίας κειμήλια

Φολέγανδρος: Η δήλωση του Αλέξη Κούγια πριν τη δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις