Κοντονής: Δεν ήταν δική μου επιλογή η ανακρίτρια στην υπόθεση Novartis

Novartis

Διαψεύδει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τα οποία αναφέρονται στο σκάνδαλο Novartis και στον ίδιο κάνοντας λόγο για σκανδαλοθηρικό Τύπο που ψευδολογεί εναντίον του.

Ειδικότερα ο πρώην υπουργός εξέδωσε την κάτωθι δήλωση:

«Ο σκανδαλοθηρικός τύπος επανήλθε εναντίον μου ψευδολογώντας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, ισχυριζόμενος, ότι η Ανακρίτρια της υπόθεσης, ήταν δική μου επιλογή για την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, την περίοδο που είχα τοποθετηθεί Υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν θα υπενθυμίσω, ότι το σκάνδαλο Novartis άρχισε δικαστικά να ερευνάται στην Ελλάδα κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας, ούτε θα «υπερασπιστώ» τρίτα αναφερόμενα στο δημοσίευμα πρόσωπα (δικαστικούς λειτουργούς και δικηγόρους) των οποίων την ακεραιότητα και την επαγγελματική ευσυνειδησία γνωρίζω, ακόμη και αν οι γνώμες και οι απόψεις μας δεν ταυτίζονται πάντα.

Το μόνο που έχω ν´ αναφέρω είναι ότι ουδέποτε τοποθέτησα οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε δικαστή σε επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, γιατί τέτοιο δικαίωμα δεν είχα από το νόμο 4326/15.

Ως εκ τούτου η ψευδολογία αποδεικνύεται «εκ του νόμου» πρόδηλη. Και εις ανώτερα!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήρε παραμάσχαλα… το καμπαναριό και έφυγε – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

Δικαστής ΣτΕ: Διαχωρίστηκε η δικογραφία – Ρητή δικάσιμος για τους τρεις νεαρούς

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις