Κολωνός: Η 12χρονη «είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη, μοιάζει 18 ετών» – Αδιανόητη δήλωση της δικηγόρου του 34χρονου

34χρονου

Σε μια αδιανόητη δήλωση προέβη σήμερα αμέσως μετά την απόφαση προφυλάκισης του 34χρονου η συνήγορος του Γιώτα Παντελεάκη. Συγκεκριμένα σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 33χρονος υπάλληλος και ο 34χρονος επιχειρηματίας που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Η δικηγόρος του 34χρονου σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού (!), υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία. «Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» είπε προκλητικά η δικηγόρος Γιώτα Παντελεάκη μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

«Βέβαια δεν φαινόταν η ηλικία της! Εχετε δει φωτογραφίες; Είναι πάρα πολύ ψηλή, είναι εύσωμη, πλασαριζόταν στο site σαν 17χρονη. Οταν την είδε, θεώρησε ότι είναι 18 με 20 ετών. Κατηγορείται ο άνθρωπος ότι εν γνώσει του προέβη σε ασελγή πράξη» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι δύο, ελεύθερος ο υπάλληλος του “Μεταξά” λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα

Πάτρα – Απάντηση σοκ Παπαδοπούλου στον νέο δικηγόρο της Πισπιρίγκου: “Εργάζεται εκείνος για την κατηγορούμενη ή η κατηγορούμενη για εκείνον;”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις