Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Τι είπαν οι δικηγόροι της μητέρας για τα μηνύματα και τα εμβάσματα με τον 53χρονο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός από την εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, η μητέρας της 12χρονης είχε απευθυνθεί πριν από λίγες ημέρες στο δικηγορικό γραφείο του κ. Απόστολου Λύτρα προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση αυτή.  Κάτι που τη συγκεκριμένη στιγμή δεν συνέβη.

Πριν από λίγο όπως συνοδευόμενος ο κ. Απόστολος Λύτρας από την δικηγόρος της 12χρονης κ. Ταραχοπούλου  προέβησαν σε δηλώσεις λέγοντας ότι υπήρχαν μηνύματα ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο εξήγησε γιατί συνελήφθη η μητέρα. Παράλληλα δε είπαν ότι η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες.

Υποστήριξε, δε, ότι τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας τα έκανε ο 53χρονος προς τη 12χρονη για μικροποσά 20-25 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση 12χρονης: Υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις εμπλοκής και άλλων προσώπων λέει ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων

«Ουδεμία σχέση έχει με τον 53χρονο, διακινούνται συκοφαντίες», λέει ο Διαμαντής Μπασαράς, δικηγόρος του τέως διοικητή ΑΤ Κολωνού

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις