Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο «Μιχάλης» – Τι ισχυρίζεται

12χρονης

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 57χρονος γνωστός ως «Μιχάλης», ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεσηβιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στην περιοχή του Κολωνού και των Σεπολίων.

Ο συνταξιούχος ναυτικός βρέθηκε ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση σήμερα Πέμπτη και μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο ίδιος τονίζει ότι συνέβαλε μόνο «για πράξεις ακολασίας μέσω Ίντερνετ και διαψεύδει ότι συνευρέθηκε με την ανήλικη». Παράλληλα ισχυρίζεται ότι δεν στέκουν τα αδικήματα βιασμού και ασέλγειας.

 

«Όσοι διασπείρουν πληροφορίες πως ο “Μιχάλης” έχει συνευρεθεί με τη 12χρονη, είναι άσχετοι με τη δικογραφία και θα γίνουν μηνύσεις. Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με την ανήλικη, δεν στέκουν τα αδικήματα του βιασμού ή της ασέλγειας για τα οποία βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, παρά μόνον της διευκόλυνσης πράξεων ακολασίας μέσω του ίντερνετ» δήλωσε ο δικηγόρος και εν συνεχεία τόνισε:

 

«Ζήτησα προθεσμία για να ενημερωθώ για τη δικογραφία, ο “Μιχάλης” δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία, που αποδίδονται σε άλλους κατηγορούμενους. Είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, οικογενειάρχης, ο οποίος είχε επαφή μέσω ίντερνετ με μια κοπέλα που του έλεγε πως είναι 20 ετών. Δεν την είδε ποτέ από κοντά και δεν γνωρίζει πως μπλέχτηκε το ψευδώνυμό του στην εφαρμογή Blindchat».

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις