Κολωνός βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος

Βιασμός 12χρονης

Κολωνός βιασμός 12χρονης: Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας ένας 39χρονος κι ένας 35χρονος που εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δε συνεβρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.

Αντίστοιχα, τρεις φορές φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη ο 35χρονος εισοδηματίας, που συνελήφθη δυνάμει εντάλματος και προφυλακίστηκε επίσης μετά την απολογία του.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και ενας 55χρονος άνδρας, υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 55χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και προπονητής ακαδημιών με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του ήταν το τρίτο πρόσωπο που συνελήφθη κατά τον νέο κύκλο συλλήψεων που προκάλεσε η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στο τμήμα ανηλίκων στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, χωρίς να πείσει της δικαστικές αρχές.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις