Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Ελεύθερος ο 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Ηλίας Μίχος Κολωνός Αποκλειστικό

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Ελεύθερος ο 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της υποχρέωσης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα και εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος που κατηγορείται για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως συνομιλώντας με το προφίλ της 12χρονης, του ειπώθηκε πως είναι 17 χρόνων, αλλά και πως δεν θα αναζητούσε φωτογραφίες από ένα παιδί 12 ετών. Ο 60χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο συνομιλητής του παρέπεμπε σε άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και όχι 12 ετών, ενώ παραδέχθηκε πως έστειλε συνολικό ποσό 45 ευρώ, έπειτα από φορτική πίεση του συνομιλητή του στο προφίλ της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 60χρονος αρνείται ότι συνάντησε την ανήλικη και δήλωσε ότι θεωρούσε ότι μιλούσε μαζί της, ενώ αγόρασε πορνογραφικό υλικό.

Ακόμη ένας κατηγορούμενος απολογήθηκε την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. O 39χρονος, που ασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της πληροφορικής, ήρθε αντιμέτωπος με τις δικαστικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες του παιδιού τις όποιες είχε λάβει διαδικτυακά.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν μετά την απολογία του ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα 3 φορές το μήνα και επιπλέον της επιβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις