Κολωνός – βιασμός 12χρονης: Ελεύθερος ο 39χρονος που είχε συλληφθεί

Κολωνό

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5.000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης κοπέλας, οι οποίες του είχαν σταλεί μέσω εφαρμογής. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας που του αποδίδεται και φέρεται να υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες έφτασαν σε αυτόν από ένα προφίλ στο Viber, το οποίο δεν ήταν αυτό της 12χρονης.

Κατά την ίδια πηγή, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ζήτησε επίμονα να αποσαφηνιστεί η ηλικία της συνομιλήτριάς του στην εφαρμογή, καθώς του είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιήσει το πρόσωπό με το οποίο μιλάει και την ηλικία του.

Ωστόσο φέρεται να παραδέχτηκε ότι της έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά, που φτάνουν τα 140 ευρώ.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις