Καταγγελία για απόπειρα αλλοίωσης στις εκλογές του ΔΣΘ – Υποψήφιος έβαλε σταυρούς στον εαυτό του

νεαρούς

Μια καταγγελία για απόπειρα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ThessToday.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων και αφού τελείωσε η εκλογική διαδικασία, υποψήφιος σύμβουλος παράταξης φέρεται να πήγε στην εφορευτική επιτροπή, να πήρε από την άκρη του τραπεζιού κάποια ψηφοδέλτια και να έβαλε σταυρούς στο όνομά του.

Μάλιστα κάποιοι σύμβουλοι ξεσηκώθηκαν και σκοπεύουν να καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες ένσταση και καταγγελία για τον συγκεκριμένο υποψήφιο.

Κουτσοχήνας: Καταδικαστέο περιστατικό αν αποδειχθεί

Ως απαράδεκτο, καταδικαστέο και λυπηρό χαρακτήρισε από την πλευρά του το περιστατικό, μιλώντας στο ThessToday.gr, ο πρόεδρος του ΔΣΘ, Στάθης Κουτσοχήνας, εάν φυσικά αποδειχθεί πως η καταγγελία είναι αληθής.

Ο ίδιος από την πλευρά του τόνισε πως όταν κατατεθεί επίσημα η καταγγελία θα διερευνηθεί ενώ επίσης απηύθυνε μήνυμα συμμετοχής στις επαναληπτικές εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο, 5-6 Δεκεμβρίου. Όπως υποστήριξε, «ο καθένας θα πρέπει να διαμορφώσει την επόμενη ημέρα», ενώ δεσμεύτηκε για την παράταξή του πως θα συνεχίσει να εργάζεται με προτεραιότητες και κριτήρια δικηγορικά όπως αρμόζει για τον σύλλογο.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Πέτρος Σαμαράς δήλωσε στο ThessToday.gr πως έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και υποστήριξε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται όχι για μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά για υποψήφιο που παρακολουθούσε την καταμέτρηση των ψήφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράνομες Ελληνοποιήσεις: Προφυλακίστηκαν άλλα τρία μέλη

Ένωση Εισαγγελέων – Υγειονομικά μέτρα και Δικαστική Αστυνομία ζητούν με ψήφισμά τους

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις