Ιωάννινα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αντιδήμαρχος Ζίτσας που φέρεται να κακοποίησε ένα γαϊδούρι

Αλεποχώρι

Ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ,όμως με περιοριστικούς όρους ,αφέθηκε μετά την απολογία του ο 63χρονος, αντιδήμαρχος Ζίτσας, όποιος φέρεται να κακοποίησε βάναυσα ένα γαϊδούρι στα Γραμμενοχώρια Ιωαννίνων.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 63χρονο, είναι να παρουσιάζετε το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ,καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τι είπε ο δικηγόρος του αντιδημάρχου

«Η θέση του εντολέως μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία άγνωστο για ποιο λόγο (…) και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα σύρθηκε και εν συνεχεία όταν έπεσε όλο το ζώο το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα», είπε ο κ. Δημήτρης Δήμος.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι οι πλατφόρμες στο διαδίκτυο έχουν κατακλυστεί από μηνύματα εκβιαστικά και απειλητικά σε βάρος του αντιδημάρχου και πως όπως και σε άλλες περιπτώσεις, «δικάζεται και καταδικάζεται ερήμην». Ανέφερε ακόμη ότι ο 63χρονος αντιδήμαρχος, δεν μπορεί να ξύπνησε μια μέρα και να είπε «ας σύρω ένα γάιδαρο μέσα στο χωριό να με δούνε όλοι» και πως την εκδοχή ατύχημα, δεν την διερεύνησε κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

«Εκκλησία των Εθνών»: Ελεύθεροι οι «εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις