Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου συγχαίρει όσους ράθυμους δικαστές παραιτήθηκαν

Γεωργίου

Με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους 2022-2023 η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου απηύθυνε ευχές προς όλους τους δύο χιλιάδες εξακόσιους είκοσι πέντε δικαστές της χώρας και παράλληλα συγχαίρει όσους δικαστές ευαισθητοποιήθηκαν, όταν αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους (ράθυμοι) και ζήτησαν οι ίδιοι την οριστική παύση από το δικαστικό σώμα.

Παράλληλα, η κυρία Γεωργίου επισημαίνει ότι οι έως τώρα παραιτηθέντες δικαστές λόγω αδυναμίας να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, «πρέπει ν΄ αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση».

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργίου καταλήγει στο χαιρετισμό της:

«Τέλος θέλω να συγχαρώ τις συναδέλφους που ευαισθητοποιήθηκαν, όταν αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν τη δυνατότητα για αντικειμενικούς ή υποκειμενικούς λόγους να ανταποκριθούν στην άρτια άσκηση του λειτουργήματός τους και ζήτησαν την οριστική τους παύση, προκειμένου να διορισθούν στο Δημόσιο.

Πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση !

Συνάδελφοι είμαι δίπλα σας και όχι απέναντι!

Με δεδομένη την εκτίμησή μου στον καθένα από εσάς!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Αναγνωστάκης: Εγκληματικότητα στο metaverse – Νέα δεδομένα και προκλήσεις

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα – Νίνου θα ζητήσει η πλευρά Φιλιππίδη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις