Γυναικολόγος-Μαιευτήρας: Μήνυσε και τρίτη γυναίκα – Η πρώτη γυναίκα που μήνυσε ο γιατρός υπέβαλλε και δεύτερη μήνυση εναντίον του

γυναικολόγος

Ο διωκόμενος γυναικολόγος-μαιευτήρας ιατρός υπέβαλε μήνυση εις βάρος της τρίτης γυναίκας που τον κατήγγειλε. Η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε υπέβαλε και νέα μήνυση εις βάρος του

Μετά την υποβολή της 21ης μήνυσης εις βάρος του γυναικολόγου – μαιευτήρα για σεξουαλικά εγκλήματα και την άσκηση αγωγής από τον ίδιο σε βάρος της δεύτερης γυναίκας που τον καταμήνυσε, ο κύκλος των μηνύσεων συνεχίστηκε και χθες!

Πιο συγκεκριμένα ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας ιατρός που διώκεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, υπέβαλε χθες μήνυση εις βάρος μιας 25χρονης ημεδαπής, της τρίτης γυναίκας που τον κατήγγειλε.

Η 25χρονη έχει ισχυριστεί ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2015, ένα βράδυ περίπου στις 3 τα ξημερώματα μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, λόγω κολπικής αιμορραγίας. Στο τμήμα επειγόντων δεν παρέμεινε διότι της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα το πρωί να την δει ο γυναικολόγος που εφημέρευε. Διατείνεται ότι αφού κάθισε στην καρέκλα της εξέτασης ο ιατρός χρησιμοποίησε την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή και το ειδικό τζελ και στην αρχή έκανε υπέρηχο στην περιοχή της κοιλιάς και κατόπιν έβαλε τον υπέρηχο στον κόλπο της κινώντας τον γρήγορα.

Μετά ξεκίνησε να βάζει τα δάχτυλα του στον κόλπο της και όπως ισχυρίζεται, τα κινούσε ρυθμικά κάνοντας ξεκάθαρα χωρίς καμία αμφιβολία ερωτική πράξη.

Είδε, όπως περιγράφει, την αντίδρασή της και από τον πόνο και το σοκ πάγωσε, ακινητοποιήθηκε και από τον φόβο της αντανακλαστικά σφίχτηκε το σώμα της. Εκείνος, όπως ισχυρίζεται, της είπε «μην φωνάξεις και σ’ ακούσουν απ’ έξω και μην σφίγγεσαι».

Σηκώθηκε από την καρέκλα και ντύθηκε και όταν γύρισε να δει πού είναι, ήταν στο γραφείο του και όπως ισχυρίζεται τον είδε να έχει το χέρι του στο παντελόνι του. Ψέλλισε ότι πρέπει να φύγει και όπως διατείνεται εκείνος ήρθε κατά πάνω της την αγκάλιασε, την τράβηξε πάνω του και την παρέσυρε στην καρέκλα, όπου κάθισε με την βία και την έβαλε να ακουμπήσει πάνω στα απόκρυφά του, ενώ της έδωσε ένα φιλί στο λαιμό και ένα χαρτάκι με το κινητό του στο χέρι της.

Ο ιατρός διαψεύδει τους ισχυρισμούς της και ζητά να ασκηθεί δίωξη εις βάρος της για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ισχυρίζεται ότι η μοναδική επίσκεψή της στο νοσηλευτικό ίδρυμα πραγματοποιήθηκε την 10η Ιουλίου 2014 και όχι στο χρονικό διάστημα που ανέφερε και αφορούσε ότι στο γυναικολογικό αλλά στο ακτινολογικό τμήμα. Αναφέρει εξάλλου στην μήνυση που υπέβαλε δια των συνηγόρων του κ.κ. Μανώλη Κουτσούκου και Κώστα Αβδελλή, ότι η ίδια επισκέφθηκε το επόμενο έτος (2016) το γυναικολογικό τμήμα στα εξωτερικά ιατρεία 6 φορές κι αν υπήρξε «θύμα» όχι μόνο θα τον είχε καταγγείλει ευθύς αμέσως αλλά κυρίως όμως δεν θα επισκεπτόταν τον επόμενο χρόνο 6 φορές το γυναικολογικό τμήμα για να εξετασθεί διότι είχε κακοποιηθεί και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Επισημαίνει ακόμη ότι τον καταμήνυσε μετά από 5 έτη.

Χθες όμως, όπως προαναφέρθηκε, υπέβαλε δεύτερη έγκληση εις βάρος του γυναικολόγου μαιευτήρα ιατρού η 55χρονη μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 2 εγγονών, που τον καταμήνυσε πρώτη για σεξουαλικά αδικήματα και «ανοιξε» ουσιαστικά τον δρόμο για την υποβολή και των υπολοίπων μηνύσεων εις βάρος του.

Την 55χρονη έχει καταμηνύσει εξάλλου και ο ιατρός υποστηρίζοντας ότι τα όσα έχει καταθέσει εις βάρος του είναι ψευδή και έγιναν για λόγους αντεκδίκησης διότι είχαν ερωτική σχέση. Με την νέα της μήνυση η 55χρονη ζητά την άσκηση διώξεων εις βάρος του ιατρού για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και μάλιστα κατ΄εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης. Οπως εκθέτει η 55χρονη, στην νέα της μήνυση, ενημερώθηκε έκπληκτη και από τα ΜΜΕ και τον τύπο (πανελλαδικό και τοπικό) ότι ο μηνυόμενος απολογούμενος δηλώνει άκρως αβασίμως και με περίσσεια θρασύτητα που υποτιμά την κοινή λογική και τον νου κάθε μέσου συνετού και σώφρονα ανθρώπου, θύμα σκευωρίας σε μία υπόθεση που δήθεν μεθοδεύτηκε από την πρώην ερωμένη του και συγκεκριμένα την ίδια.

Ισχυρίζεται ότι ο ιατρός προφανώς για λόγους εκδικητικούς στο πρόσωπό της φρόντισε να πλέξει ένα σενάριο «που θα ζήλευε και ο πιο πετυχημένος σεναριογράφος, ότι δήθεν δηλαδή ήμουν ερωμένη του και για λόγους εκδίκησης επειδή μου ζήτησε να διακόψουμε τον «ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟ ΜΑΣ» του έστησα δήθεν πλεκτάνη για να τον καταστρέψω».

Υποστηρίζει ότι η τακτική αυτή έχει σκοπό αφενός να την συκοφαντήσει και να την διασύρει κοινωνικά για λόγους εκδίκησης και αφετέρου για λόγους «τρομοκρατίας και τραμπουκισμού» για να φιμώσει με την μέθοδο και άλλες γυναίκες που μπορεί να ήθελαν να τον καταγγείλουν με τη σειρά τους.

Την μήνυση υπέβαλε η δικηγόρος κ. Εύη Αρνιθενού.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και δεύτερη μήνυση υπέβαλε σε γυναίκα που τον καταμήνυσε, ο γυναικολόγος στη Ρόδο

Γυναικολόγος Μαιευτήρας: Μετά την αγωγή ήρθε και η μήνυση σε βάρος της πρώτης γυναίκας…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις