Γυναικοκτονία – Δικηγόρος 39χρονου: “Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα” – Ζητήσαμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

39χρονος

«Η δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, μια ακόμη γυναικοκτονία, μας συγκλονίζει και μας θυμώνει, δείχνοντάς μας με σκληρό και οδυνηρό τρόπο μια από τις πιο σκοτεινές και θλιβερές όψεις της κοινωνίας μας, όπως και την επείγουσα ευθύνη που έχει η Πολιτεία στην καταπολέμηση της έμφυλης βίας και του εγκλήματος. Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα δεν χωρεί καμία ανοχή και αδράνεια» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, Απόστολος Λύτρας.

«Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα. Δεν υπάρχουν λόγια να πεις στους γονείς της Κυριακής. Έκανε το αυτονόητο ζητώντας βοήθεια και προστασία από το ΑΤ. Από την πλευρά του κατηγορουμένου ζητήσαμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δεν είπε τίποτα στην απολογία του και περιμένουμε τα αποτελέσματα» συνέχισε ο κ. Λύτρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Η απολογία του διήρκησε λιγότερο από μία ώρα, με τη νομική υπεράσπισή του να ζητά τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AT Αγίων Αναργύρων: Προφυλακιστέος ο 39χρονος – Ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο

Κούγιας: Πειθαρχική ποινή παύσης άσκησης δικηγορίας για δύο μήνες

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις