Εισαγγελική παρέμβαση για την φωτιά στο εργοστάσιο στη Λαμία – Τι θα αναζητηθεί από την έρευνα

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Αδειλίνη, προκαλεί η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής, σε εργοστάσιο εταιρείας στην Λαμία, το οποίο εμπλέκεται με τα σχολικά γεύματα που φέρονται να προκάλεσαν μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών δημοτικών σχολείων.

Με ανακοίνωση της Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέστειλε σήμερα στη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας την ακόλουθη παραγγελία:

«Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο εταιρείας στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά» καταλήγει η παραγγελία της δικαστικής λειτουργού.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής 19 Μάϊου γύρω στις δέκα το βράδυ το εργοστάσιο τυλίχθηκε στις φλόγες, καταστρέφοντας το ολοσχερώς παρά την ισχυρή κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις