“Είδα ερωτικό βίντεο και φωτό με ανήλικους στο λάπτοπ Λιγνάδη”- Α. Φυλακτού: “Δεν είναι ο Ν. Στραβοπόδης ο δεύτερος Ελλαδίτης που εμπλέκεται”

Για δύο ώρες περίπου ερεύνησαν οι αστυνομικοί τα δύο σπίτια του Δημήτρη Λιγνάδη και του αδελφού του , τη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο του σκηνοθέτη. Οι έρευνες έγιναν παρουσία της Ανακρίτριας. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ,εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής των ereportaz.gr/dikastikoreportaz.gr , στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο τι περιέχουν το λάπτοπ και το κινητό του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Όπως είπε , μάρτυρας κατέθεσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έδειχνε από τον υπολογιστή του βίντεο και φωτογραφίες με ανήλικα αγόρια σε ερωτικές συνευρέσεις με άλλο άτομο ,μεσήλικα τον οποίο ο καταγγέλων δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

Ανδρέας Φυλακτού : Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Έλληνα σκηνοθέτη 

Στην εκπομπή μίλησε και ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ετοιμάζεται διεθνές ένταλμα σύλληψης για Ελλαδίτη σκηνοθέτη. Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη. Όπως είχε πει ο κ.Φυλακτού στην Κύπρο, άτομο το οποίο έχει καταγγελθεί και έχει χαρακτηριστεί ως «διαμεσολαβητής» για τον Λιγνάδη αλλά και για τον προαναφερθέντα, το 2012 τον κάλεσε κατ ιδίαν να του πει ότι πρέπει να κάνει επιπρόσθετες πρόβες στα ιδιαίτερα μαζί με τον Λιγνάδη. Ο ηθοποιός το αρνήθηκε με αποτέλεσμα να έχει επιπτώσεις στην καλλιτεχνική του πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#metoo: Κρίσιμες ώρες για την ποινική μεταχείριση του Νικόλα Στραβοπόδη

 

Ράπερ Lamanif : Τι λέει η 30χρονη που μηνύθηκε από τον 24χρονο

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις