Δύο νέοι μάρτυρες κατά του Δ. Λιγνάδη θα καταθέσουν στην 19η τακτική Ανακρίτρια – Ο ένας θα καταγγείλει βιασμό!

Λιγνάδη
Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αποχωρεί από τον εισαγγελέα μετά την απολογία του σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του, Αθήνα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός οι δύο νέοι μάρτυρες είναι έτοιμοι να καταθέσουν στην 19η τακτική Ανακρίτρια και να καταγγείλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη , ο ένας για βιασμό και ο δεύτερος για σεξουαλική κακοποίηση. Οι περιγραφές τους σοκάρουν όπως είχε πει η δικηγόρος τους Μαρία Κουρτέση. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν τα περιστατικά αυτά συνέβησαν το 2015 και δεν έχουν παραγραφεί.

Ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής των ereportaz.gr /dikastikoreportaz.gr είπε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ότι , σύμφωνα με πληροφορίες του , μέσα στις επόμενες ώρες η Ανακρίτρια θα ζητήσει την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου και του λάπτοπ του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#metoo: Η εισαγγελία άνοιξε φάκελο για γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη. Οι νέες μη παραγεγραμμενες καταγγελίες

Αλέξης Κούγιας: “Πυρά κατά της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις