Δολοφονία Καραϊβάζ: «Μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν για τη δολοφονία του» λέει η σύζυγος του

Καραϊβάζ

Για την δολοφονία του συζύγου της, έξω από το σπίτι τους στον Άλιμο κατέθεσε σήμερα στον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, η χήρα του δημοσιογράφου. Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στον δικαστικό λειτουργό.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια η κυρία Καραϊβάζ εξέφρασε σε δηλώσεις της, τις ευχαριστίες της στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν για την εξέλιξη της υπόθεσης προκειμένου να εξιχνιαστεί το έγκλημα. Ευχαρίστησε επίσης το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων και προσωπικά την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου για την στήριξη της καθώς και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων για την συντονισμένη, όπως ανέφερε, προσπάθεια που έκαναν ώστε η «υπόθεση Καραϊβάζ» να μην ξεχαστεί.

«Εμμένω στην κατάθεση που είχα δώσει τις πρώτες ώρες στο Ανθρωποκτονιών. Δεν γνωρίζω κάποια πρόσωπα για να υποδείξω» είπε και συνέχισε αναφέροντας πως «εμείς, η οικογένειά του εμμένουμε ότι η δικαίωση είναι για τη μνήμη του. Εμείς δεν πρόκειται να δικαιωθούμε γιατί μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν να γυρίσει ο Γιώργος πίσω».

Ο δικηγόρος της, κ. Απόστολος Λύτρας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι ενδείξεις που χρειάζονται υπάρχουν, μένει να δούμε τι αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στην δικογραφία για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Όχι στο κάλεσμα της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων για τα προβλήματα της Δικαιοσύνης

Δίκη – Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Πήγαμε να μαλώσουμε, να επιβληθούμε σαν ομάδα» είπε στην απολογία του ο 4ος κατηγορούμενος

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις