Δικηγόρος Ρ. Πισπιρίγκου: Εμμένει στην ψύξη του εγκεφάλου, ο ρόλος των μαρτύρων με ειδικές γνώσεις και ..η δωρεά οργάνων από τον πατέρα του Ντ. Ζάμμιτ!

Εισαγγελέων

Δεύτερη ανακοίνωση εξέδωσε σε λίγες ώρες ο τελευταίος συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου επαναλαμβάνοντας την ίδια ερώτηση περί ψύξης του εγκεφάλου, ενώ ήδη έχει απαντήσει ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ότι τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει.

Επίσης στην ανακοίνωση αυτή δηλώνει ότι δεν είναι κατά των μεταμοσχεύσεων και εμπλέκει και την υπόθεση της δωρεάς οργάνων του άτυχου νεαρού Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν Ζάμμιτ, οποίος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του από δολοφονικά κτυπήματα μπράβων στη Μύκονο. Τότε ο πατέρας του άτυχου νέου πήρε την γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα του υιού του. Για αυτή δε την πράξη του τιμήθηκε  ο πατέρας του Ντουζόν Ζάμμιτ από την Ακαδημία Αθηνών. Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Ζάμμιτ, ερμήνευσε τότε την απόφαση της Ακαδημίας Αθηνών, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, αλλά και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών να τον βραβεύσουν ως τιμή στη μνήμη του πολυαγαπημένου του γιου Ντουζόν.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τα τελευταία 24ωρα επικράτησε ένας πανικός μετά από τη μια και μοναδική ερώτηση που πρόλαβα να κάνω στον «περίεργο» ιατρό Ανδρέα Ηλιάδη που ήρθε στο Δικαστήριο συνοδευόμενος από τρεις δικηγόρους, και η οποία ήταν: Μπορείτε να μου εξηγήσετε για ποιο λόγο, ενώ πριν λίγα λεπτά ο αναισθησιολόγος του Καραμανδανείου, αυτός που ήταν σπίτι του, ενώ είχε εφημερία στο νοσοκομείο, μαζί με τους γονείς της αείμνηστης Τζωρτζίνας, οι οποίοι έκλαιγαν αγκαλιασμένοι για τη σωτηρία του παιδιού τους, και ενώ γνώριζε ότι ήδη το παιδί ήταν τετραπληγικό, το συνόδευσε προσωπικά στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου το αναμένατε εσείς, η πρώτη ιατρική πράξη, την οποία κάνατε, ενώ το παιδί πλέον ήταν ζωντανό, χωρίς καρδιολογικά προβλήματα, όπως απεδείχθη από το άμεσο καρδιογράφημα, στο οποίο υπεβλήθη, και με κανονικές σφίξεις, ήταν η ψύξη του εγκεφάλου του παιδιού και συγχρόνως προσπαθούσατε να πείσετε και τους δύο γονείς να γίνουν δωρητές οργάνων;

Ουδέποτε δήλωσα ότι είμαι κατά των δωρητών οργάνων και κατ’ επέκταση κατά των μεταμοσχεύσεων οργάνων (αν είναι δυνατόν να είμαι απέναντι!!!), αφού στο παρελθόν ήμουν ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μυτιλήνης, εκπροσωπώντας την οικογένεια του αειμνήστου νεαρού υπηκόου Doujon Zammit και συνυπήρχα με τους εξαίρετους γονείς του, αλλά κυρίως με τους διασωθέντες από βέβαιο θάνατο με τα όργανα του αειμνήστου Zammit, με τους οποίους ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία που σημάδεψε τη ζωή τους.

Παραπέμπω όλους αυτούς τους συκοφάντες στα όσα είχα δηλώσει εκείνη την εποχή και είναι καταγεγραμμένα στο διαδίκτυο και αφορούν τους δότες οργάνων και αυτούς που διασώζονται καθημερινά με τις μεταμοσχεύσεις αυτών των οργάνων.

Είμαι εντελώς αιφνιδιασμένος από τον πανικό και τις αντιδράσεις όλων όσοι σπεύδουν να με συκοφαντήσουν, γιατί έκανα μια απόλυτα λογική, έντιμη και στοχευμένη ερώτηση, εκπροσωπώντας την κυρία Σ.Π., η οποία κατηγορείται ότι πήγε την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο, για να τη σκοτώσει, ενώ, όπως έχει καταθέσει ο Ηλιάδης, αυτή που φέρεται ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της, αντέδρασε στη διαδικασία της μεταμοσχεύσεως, άρα στη με τεχνητό τρόπο διακοπή της λειτουργίας της καρδιάς και του εγκεφάλου, η οποία διακοπή θα είχε πετύχει και το τέλειο αποτέλεσμα, αφού αυτό, το οποίο δήθεν επιδίωκε, θα είχε γίνει απόλυτα νόμιμα.

Υ.Γ. Η ψύξη του εγκεφάλου ενός ζώντος οργανισμού προηγείται της διαδικασίας της μεταμοσχεύσεως σύμφωνα με βιβλιογραφία που μου έχουν παραδώσει οι μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, οι οποίοι είναι υπέρ της αθωότητος της κας Σ.Π. (ιατροί και ιατροδικαστές).

Αθήνα, 08/04/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου παραπέμπεται η υπόθεση της καταγγελίας φοιτήτριας, ότι βιάστηκε από τράπερ και συνεργάτη του

Μαντάς -Γεωργακόπουλος: Ο Γ. Ραγκούσης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσίευμα των Παραπολιτικών

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις