Στο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου παραπέμπεται η υπόθεση της καταγγελίας φοιτήτριας, ότι βιάστηκε από τράπερ και συνεργάτη του

μητέρα

Το Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου θα αποφασίσει τελικά για την εξέλιξη της υπόθεσης των δύο ανδρών που κατηγορούνται από 19χρονη φοιτήτρια, ότι την βίασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά από διασκέδασή τους στο πλαίσιο συναυλίας.

Ο τραγουδιστής και ο συνεργάτης του, κατά την πολύωρη παρουσία τους ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου, υποστήριξαν πως η κατηγορία για βιασμό από την κοπέλα δεν ευσταθεί, δίνοντας εξηγήσεις οι οποίες τελικά οδήγησαν στη διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας – η οποία ζήτησε να αφεθούν υπό όρους ελεύθεροι – και του εισαγγελέα, ο οποίος υποστήριξε την προφυλάκιση τους.

Η απόφαση τελικά θα παρθεί από το αρμόδιο συμβούλιο και μέχρι τότε ο 24χρονος καλλιτέχνης και ο 30χρονος συνεργάτης του θα παραμείνουν στο Ρέθυμνο, έχοντας δηλώσει στις αρχές τον τόπο διαμονής τους. Σχετικά με τρίτο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν την υπό όρους ελευθέρωσή του με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Στην καταγγελία της, η 19χρονη φοιτήτρια δεν εμπλέκει το συγκεκριμένο πρόσωπο στην πράξη του βιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαντάς -Γεωργακόπουλος: Ο Γ. Ραγκούσης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσίευμα των Παραπολιτικών

Παιδεραστής: Να εξεταστούν τα κριτήρια της αποφυλάκισής του Σειραγάκη ζητούν οι δικηγόροι Ρεθύμνου

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις