Δικηγόρος Ν. Στραβοπόδη: Αισθανόμαστε ανακούφιση μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του πελάτη μου(βίντεο)

Στραβοπόδης

Ο Μανώλης Ροδουσάκης ,δικηγόρος του Νικόλα Στραβοπόδη δήλωσε σήμερα ότι ο ίδιος και ο ηθοποιός αντιμετωπίζουν με ανακούφιση την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του πελάτη του μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Δημήτρης Άνθης.

Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο συνήγορος του ηθοποιού είπε ότι ήθελαν αυτήν την εξέλιξη καθώς δίνει την ευκαιρία στον Νικόλα Στραβοπόδη να “καθαρίσει” το όνομα του , πράγμα που δεν θα μπορούσε να το κάνει εύκολα σε περίπτωση που υπήρχε παραγραφή.  Την ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού αποκάλυψε αποκλειστικά το www.dikastikoreportaz.gr.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό: Δίωξη στον Ν. Στραβοπόδη για τον φερόμενο βιασμό του Δημήτρη Άνθη

 

Το παρασκήνιο για την τρίτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ανακοινώσεις Κούγια


Η υπόθεση πλέον ανατίθεται σε ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει περαιτέρω έρευνα ενώ θα κληθεί και ο 37χρονος ηθοποιός σε απολογία. Όπως είχε γράψει χθές το dikastikoreportaz.gr η σημερινή ημέρα θεωρούνταν κομβική για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τελικά ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις άσκησης δίωξης παρά το γεγονός ότι στην δικογραφία υπάρχουν αντιφάσεις σε ότι αφορά τα πραγματικά περιστατικά. Ο Δημήτρης Άνθης ισχυρίζεται ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2006 ενώ από την άλλη πλευρά ο Νικόλας Στραβοπόδης μέσω των εγγράφων εξηγήσεων αλλά και αποκλειστικής συνέντευξης στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ» κάνει λόγο για συναινετική ερωτική συνεύρεση η οποία φέρεται να έλαβε χώρα το 2004.

Μάλιστα προσκόμισε και επίσημα έγγραφα τα οποία φέρονται να αποδεικνύουν ότι το μαγαζί στο οποίο έγινε η γνωριμία και εργαζόταν ο ηθοποιός είχε κλείσει από το Μάρτιο του 2005, ενώ εκείνος είχε σταματήσει να εργάζεται από τον Δεκέμβριο του 2004.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις