Δικηγόρος 24χρονης στο dikastikoreportaz: Τι συνέβη στο ξενοδοχείο – Περιμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

24χρονη Θεσσαλονίκη
24χρονη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία έχουν προκύψει με αφορμή τον καταγγελλόμενο βιασμό 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης δίνει μιλώντας στο dikastikoreportaz ο πληρεξούσιος δικηγορος της καταγγέλλουσας, Αθανάσιος Ζιωγας.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Ζιωγας στην καταγγελια της 24χρονης δεν καταγράφονται συγκεκριμένα ονόματα φερόμενων δραστών αλλά όλα όσα θυμόταν από τη μοιραία νύχτα η εντολέας του.

«Κατέθεσε όλα όσα συνέβησαν στο ξενοδοχείο και κυρίως τη συνάντηση που είχε με τρία άτομα την ταυτότητα την οποία δεν γνωρίζει και την «υποδέχτηκαν» στον διάδρομο του ξενοδοχείου όταν δεν ένοιωθε καλά».

Σε ότι αφορά τη δικογραφία και τα ονόματα τα οποία έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ζιώγας αναφέρει ότι η ανάκριση είναι ανοικτή αλλά η πραγματικότητα λέει ότι με τι στιγμής έχει απολογηθεί ένας νεαρός ο οποίος φέρεται να έκανε δημόσιες σχεσεις στο «Αχίλλειον» της Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ο συγκεκριμένος φέρεται να ομολόγησε την σεξουαλική συνεύρεση με την 24χρονη ωστόσο επεσήμανε ότι όλα έγιναν συναινετικά. Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Την ίδια στιγμή όμως η ανάκριση είναι ανοιχτή και οι δικαστικές Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως εμπλέκονται στο περιστατικό» σημειώνει ο κ. Ζιωγας.

Εξετάσεις

Κομβικό ρόλο για την έκβαση της υπόθεσης αναμένεται να παίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία πάντως μέχρι την Παρασκευή δεν είχαν σταλεί στην ανάκριση.

Αυτό το οποίο εξετάζεται είναι το ενδεχόμενο η 24χρονη να «ναρκώθηκε» μέσω ειδικού χαπιού καθώς όπως κατάθεσε η ίδια ξύπνησε το πρωι σχεδόν γυμνή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με διάφορα περίεργα αντικείμενα δίπλα της και τότε αντιλήφθηκε το τι έχει συμβεί.

«Μέχρι και την Παρασκευή όποτε και πήρα τα τελευταία αντίγραφα της δικογραφίας δεν είχε συμπεριληφθεί η συγκεκριμένη εξέταση», ανέφερε ο κ. Ζιωγας. Σημειώνεται πάντως ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώ ενδεχομένως στο κάδρο των κατηγορουμένων προσώπων να προστεθούν και άλλοι νεαροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Γόνος επιχειρηματικής οικογένειας συνελήφθη μετά από καταγγελία 24χρονης ότι τη βίασε σε πάρτι – εφιάλτη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις