Δικηγορικοί Σύλλογοι: Κρίσιμη η συνεδρίαση της Παρασκευής – Όλα τα σενάρια

συλλόγων

Έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ και πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα αφενός την πλήρη επαναλειτουργία των δικαστηρίων και αφετέρου την οικονομική στήριξη των χειμαζόμενων από την κρίση δικηγόρων.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί και το πλαίσιο των διεκδικητικών δράσεων που προγραμματίζει ο κλάδος, λόγω της αθέτησης από μεριάς της κυβέρνησης της υπόσχεσης για οικονομική ενίσχυση των δικηγόρων.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ενδεχομένως τεθεί και θέμα συμβολικής αποχής, όταν και εφόσον ανοίξουν τα δικαστήρια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 


Τέλος αναμένεται να γίνει συζήτηση και για το ζήτημα του σχεδίου νόμου που προωθεί η κυβέρνηση και αφορά την συνεπιμέλεια των τέκνων.

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις