Δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Νέα αήθης επίθεση Πολάκη ακόμη και στους δικαστές της έδρας

Πολάκης

Τη συμπάθεια του προς τις τακτικές απολυταρχικών καθεστώτων όπου η ανεξάρτητη δικαιοσύνη ποδηγετείται από τις ορέξεις των πολιτικών ταγών εκφράζει άμεσα -για μια ακόμη φορά- ο πρώην αναπληρωτής Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πολάκης επιτίθεται -αυτή τη φορά- στους δικαστές και τον εισαγγελέα της έδρας που δικάζουν την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ και συγκεκριμένα τις 22 προσλήψεις επί θητείας Αδώνιδος Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα ο αψύς Σφακιανός δείχνει με το δάχτυλο τους δικαστές Ντόκου, Πετρίδου και Σιώμου και τον Εισαγγελέα Παππά τους οποίους κατηγορεί για παράβαση καθήκοντος.

Με ανάρτηση του ουσιαστικά αναφέρει ότι συσκοτίζουν την υπόθεση και υποδεικνύει πως πρέπει να διεξαχθεί η ακροαματική διαδικασία και ποιες ενέργειες πρέπει -κατά τον Πολάκη- να γίνουν! Απώτερος σκοπός του φυσικά είναι να ποδηγετήσει την δικαιοσύνη και να καταστρατηγήσει τους κανόνες λειτουργίας της.

Πετώντας στο καλάθι των αχρήστων το τεκμήριο της αθωότητας και της δικαίωμα δίκαιης δίκης συνεχίζει την παρεμβαίνει ωμά και να συκοφαντεί τους πάντες. Αλήθεια η πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που φέρεται να τον καταδικάζει για αυτή του την συμπεριφορά δεν του έβαλε ένα φρένο; Και αφού αυτός δεν μπορεί να βάλει φρένο στον εαυτό του ας το κάνει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για το καλό – προπαντός- της Δημοκρατίας

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολομέλεια Προέδρων ΔΣ: Προς παράταση της αποχής οι δικηγόροι έως 26 Φεβρουαρίου

Μυτιλήνη: Τα ισόβια παρέμειναν ισόβια για τον δολοφόνο της Ερατούς – Δικαιώθηκε νομικά είπε η μητέρα της

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις