Δίκη Φιλιππίδη: Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Σχίζα καταθέτουν σήμερα στο δικαστήριο

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 11 Οκτωβρίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τις καταθέσεις γνωστών ηθοποιών. Συγκεκριμένα έχουν κληθεί να καταθέσουν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα.

Οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί μαζί του την περίοδο που φέρεται να βίασε την μία εκ των τριών γυναικών που τον έχουν καταγγείλει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ η εξέταση του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα ζητήθηκε από την υπεράσπιση και το αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο, καθώς συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση στα παρασκήνια της οποίας η καταγγέλλουσα λέει ότι βιάστηκε.

Πριν από μερικές ημέρες είχαν καταθέσει στο δικαστήριο η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Η Θάλεια Ματίκα όταν ρωτήθηκε για περιστατικά που φέρεται να ήταν παρούσα με την καταγγέλλουσα να κλαίει ή να αγκαλιάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη, απάντησε ότι δεν τα θυμάται.

Επίσης όταν ρωτήθηκε εάν είχε πει στην σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ότι η πρώτη καταγγέλλουσα τον αγαπά και εκείνος δεν της δίνει σημασία, το διέψευσε.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις