Δίκη Φιλιππίδη: Κανείς από τους μάρτυρες – ηθοποιούς δεν έριξε “φως” στην υπόθεση

Δίκη Φιλιππίδη:Κανείς από τους τρεις μάρτυρες ηθοποιούς που κλήθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν έριξε «φως» στην υπόθεση.

Άγνοια για το ποια είναι η πρώτη καταγγέλλουσα δήλωσε η Ζετα Μακρυπούλια.
«Δε θυμάμαι ούτε το κορίτσι, ούτε να της είπα κάτι. Δεν θυμάμαι το 2008 να την συναντήσα στις τουαλέτες. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Εξι ξεκινήσαμε εξι τελειώσαμε. Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα δεν το ξέρω» είπε η μάρτυρας.

Εισαγγελεας: Επιτρεπόταν στις πρόβες να έρχονται τρίτοι και να βλέπουν την παράσταση;
Μαρτυρας: Γενικά απαγορεύεται αλλά εξαρτάται από το σκηνοθέτη.
Εισαγγελεας: Στη συγκεκριμένη παράσταση γινόταν;
Μαρτυρας: Όχι.
Εισαγγελέας: Αν ερχόταν κάποιος θα το παρατηρούσατε;
Μαρτυρας: Φαντάζομαι ότι ίσως ρωτούσα.

 

Ακολούθησε η κατάθεση της Ράνιας Σχίζα, η οποία ανέφερε: «Δεν έχω καθόλου εικόνα της κοπέλας. Ούτε τη μητέρα της γνωρίζω. Όταν κάνουμε πρόβα, είμαστε εντελώς πάνω στη σκηνή. Όπως και στην παράσταση. Αν ήρθε κάποιος δεν το θυμάμαι. Δεν έχω καθόλου εικόνα και της καταγγέλλουσας. Σίγουρα δεν θυμάμαι να υπήρξε ενόχληση, δεν είχαμε τέτοια».

«Δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά. Από την αρχή εξι άτομα ήμασταν. Παρουσία μου δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση για έξτρα ρόλο. Η συνεργασία μας με τον Φιλιππίδη υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά. Τον διακατέχει τελειομανία, μπορώ να το πω και μανία» ανέφερε κατά τη δική του κατάθεση ο Τάσος Χαλκιάς.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις