Δικαστικό Ρεπορτάζ: Η τεχνητή νοημοσύνη «κρίνει» τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα!

Δικαστικό

Ένα τεύχος το οποίο πραγματικά θα συζητηθεί! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Δικαστικό Ρεπορτάζ δίνει στους αναγνώστες του ένα συγκεκριμένο σχέδιο σύνταξης κειμένων που αφορούν κοινωνικά, νομικά και ζητήματα Δικαιοσύνης, γραμμένα εξολοκλήρου απο την τεχνητή νοημοσύνη!

Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί:

– Η τεχνητή νοημοσύνη αυτοσυστήνεται. Μας δίνει τον οδικό χάρτη αξιοποίησης πληροφοριών που μας παρέχει. Μας κρούει τον κίνδυνο για τυχόν παραλείψεις και κενά,
– Ρεπορτάζ: Εξαιρετικά εντυπωσιακές οι προτάσεις της ΤΝ για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Απαριθμεί μια σειρά μέτρων που πραγματικά θα ήταν χρήσιμο να υιοθετήσουν οι αρμόδιοι αφού είναι ήδη δοκιμασμένα,
– Αντίδικοι: Η ίδια η ΤΝ αντικρούει τον εαυτό της, καταγράφοντας τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία.

Σημειώνεται ότι η συντακτική ομάδα του περιοδικού ερευνώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας κατέληξε στο γεγονός ότι η εργασία του ανθρώπινου δυναμικοί δεν μπορεί να αντικατασταθεί ως προς την πληρότητα, την εγκυρότητα, την ποιότητα και την πρωτοτυπία από την σύγχρονη τεχνολογία.

Δικαστικό

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις