Δικαστικό Ρεπορτάζ: Διαβάστε στο τεύχος του Ιουνίου

Δικαστικό Ρεπορτάζ

Με πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες έρευνες, αρθρογραφία από κορυφαίους νομικούς, παρασκήνιο αλλά και ειδήσεις κυκλοφορεί το νέο τεύχος του συνδρομητικού περιοδικού “Δικαστικό Ρεπορτάζ”. 

Διαβάστε στο τεύχος Ιουνίου στο Δικαστικό Ρεπορτάζ:

  • Μεγάλη έρευνα για το εργασιακό: Πως η μείωση των ωρών εργασίας αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Πως και σε ποιές εταιρείες διεθνώς εφαρμόστηκε το μέτρο της μειωμένης εβδομαδιαίας εργασίας με τις ίδιες αποδοχές και τι αποτελέσματα στις παραγωγή επέφερε. Την εποχή που σε διεθνές επίπεδο μελετάται η μείωση των ορών εβδομαδιαίας  εργασίας και οι μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυξάνεται η αποδοτικότητα των εργαζομένων, στη χώρα μας αυξάνονται. Το μεγάλο χαμένο στοίχημα.
  • Συνέντεξη με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου: “Ο νέος Ποινικός Κώδικας ψηφίστηκε βιαστικά την προεκλογική περίοδο, χωρίς να δοθεί ο χρόνος για να υπάρξει ένας ουσιαστικός δημοκρατικός και επιστημονικός διάλογος, για τυχόν αναγκαίες διορθώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ βαρύνεται όμως από το γεγονός ότι υπήρξαν κυβερνητικές παρεμβάσεις στο αρχικό σχέδιο, για να υπηρετηθούν κομματικές σκοπιμότητες συγκυρίας”.
  • Άρθρο του Θεμιστοκλή Σοφού, πρώην αντιπροέδρου του ΔΣΑ: “Το ψηφιακό Πιστοποιητικό Κοινωφελούς Εργασίας ως εναλλακτικός τρόπος έκτισης της στερητικής ελευθερίας ποινής. Μία πρόταση προς την Κυβέρνηση”.
  • Αφιέρωμα Οικονομική Εισαγγελία: “Προτεραιότητα σε mega σκάνδαλα που κινδυνεύουν με παραγραφή”.
  • Αντίδικοι: Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας και η βουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου διασταυρώνουν τα ξίφη τους με αφορμή το νομοσχέδιο για τη Συνεπιμέλεια.
  • Διεθνή: Οι ανοικτές δικαστικές εκκρεμότητες του Σαρκοζί. Ποιες είναι οι νέες περιπέτειές του.
  • Για να γίνετε και εσείς συνδρομητές στο Δικαστικό Ρεπορτάζ, επικοινωνήστε με το [email protected] ή με το εμπορικό τμήμα στο τηλέφωνο +30210300 7646.

Δικαστικό Ρεπορτάζ

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις