Δικαστικό Ρεπορτάζ: Διαβάστε στο τεύχος Μαρτίου

Δικαστικό Ρεπορτάζ

Με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και πρωτογενή θέματα από τον χώρο της Δικαιοσύνης και όχι μόνο κυκλοφορεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ συνδρομητικό περιοδικό “Δικαστικό Ρεπορτάζ”.

Διαβάστε στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί: Αποκλειστική συνέντευξη του έλληνα Ευρωπαίου εισαγγελέα, Δημήτρη Ζημιανίτη ο οποίος μας μυεί στον νεοσύστατο θεσμό! Μιλώντας στην Τζώρτζια Κοντράρου εξηγεί για τις χιλιάδες άπατες σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι στο μικροσκόπιο των ευρωπαίων εισαγγελέων και για το ρόλο της ευρωπαϊκής εισαγγελίας.

Διαβάστε επίσης:

  • Επάγγελμα ιατροδικαστής: Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και διδάκτωρ Ιατροδικαστικής του ΕΣΠΑ, Νίκος Καρακούκης μας μυεί στην ιατροδικαστική επιστήμη,
  • Ρεπορτάζ: Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται. Γράφουν η Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., Βανέσσα-Παναγιώτα Ντεγκά, η δικηγόρος, Κλειώ Παπαντολέων, η δικηγόρος, Κατερίνα Μαγγανά και η δικηγόρος Αθηνών, Μαρία Χατζηδημητρίου,
  • Οικονομία: Χαστούκι για το influencer marketing από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
  • Αναμνήσεις: Μεγάλα ναυάγια στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Στα “μαλακά” οι υπεύθυνοι,
  • Εκτός Συνόρων: Οι δικαστικές διαμάχες για την παραμονή ή όχι της Χαμάς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις