Δεν εμφανίστηκε ο Πολάκης στη δίκη με τον Πουλή και ζήτησε αναβολή

Πουλή

Σήμερα εκδικαζόταν στο Γ´ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης με κατηγορούμενο τον Παύλο Πολάκη και μηνυτή τον Σταμάτη Πουλή.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε αρθεί η ασυλία του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο 2019 και κατόπιν εξετάσεώς της ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριό που συντάχθηκε εναντίον του «… ισχυριζόταν ψευδώς για τον Σταμάτη Πουλή ότι έκλεβε»

Σε αυτή την δίκη λοιπόν ο Π. Πολάκης ζήτησε διακοπή με την αιτιολογία ότι είναι 43ος (!!!) ομιλητής στο νομοσχέδιο για την Υγεία που συζητείται σήμερα και το οποίο εισήχθη για συζήτηση στη Βουλή στις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Το αίτημα απορρίφθηκε από την έδρα με το σκεπτικό ότι ο ίδιος θα όφειλε να είχε προγραμματίσει το πρόγραμμά του διαφορετικά αν ήταν σημαντικό για αυτόν να παραστεί στη δίκη η οποία είχε προσδιοριστεί ούτως η άλλως πολλούς μήνες πριν. Πολλω δε μάλλον που δεν ήταν ούτε εισηγητής στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο αλλα 43ος στη τάξη των ομιλητών δηλαδή περί τις απογευματινές ώρες θα καλείτο στο Βήμα της Βουλής να μιλήσει.

Μετά και την απόρριψη του αιτήματος διακοπής υπεβλήθη αίτημα αναβολής από τον ίδιο μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του.

Βεβαίως μετά και την πανηγυρική απαλλαγή του Σταμάτη Πουλή από τις καταγγελίες Παύλου Πολάκη περί υπεξαιρέσεως και νομιμοποίησης εσόδων την οποία αποκαλύψαμε χθες, είναι λογικό να φοβάται να παραστεί στο δικαστήριο και να υποστηρίξει την φράση «Τσογλάνι πές μας πόσα έκλεψες» και για την οποία είναι πλέον υπόλογος απέναντι στην Δικαιοσύνη αλλά κυρίως απέναντι στους ψηφοφόρους του και στο κόμμα του.

Για την φυγομαχία του κ. Πολάκη από το δικαστήριο σήμερα έκανε την κάτωθι ανάρτηση ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης:

Μετά την σημερινή φυγομαχία του δειλού @pavpol2222 από το Δικαστήριο στην μήνυση του @stamatispoulis αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το βίντεο για να θυμίσω τί έχουν τραβήξει από αυτόν τον συκοφάντη οι δύο αυτοί άνθρωποι: https://t.co/nKbhQ464aT μαζί τους για το θάρρος τους!

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 21, 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποινική δίωξη στον Παναγιώτη Δημητρά για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση μεταναστών

Επιστρέφει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου – Αναβλήθηκε η απολογία της

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις