Δ. Γεωργακόπουλος – Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Η στάση της κατηγορούμενης είναι σκληρή και άτεγκτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεωργακόπουλος

O Δημήτρης Γεωργακόπουλος, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στο Live News για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που ολοκληρώθηκε σήμερα μετά από εννιά ημέρες.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη σχολίασε τα συμπεράσματα που έχει βγάλει η πλευρά της παράστασης κατηγορίας από αυτή.

«Ακούσαμε πολλά που περιμέναμε άλλα όχι αυτά που θα θέλαμε. Είναι μία σκληρή κι άτεγκτη στάση άρνησης ότι ‘εγώ δεν έχω κάνει τίποτα’. Εμένα αυτό που μου δημιουργεί πολλά ερωτήματα ως στάση κατηγορουμένου είναι : η υποτιθέμενη κατευθυνόμενη κατάθεση των γιατρών προϋποθέτει – και το είπε και η κατηγορούμενη αυτό – να έχουν συνεννοηθεί και οι ίδιοι από κοινού να καταθέσουν εις βάρος της, από 4 διαφορετικά νοσοκομεία».

Στο κομμάτι των ερωτήσεων που διατυπώθηκαν από την πλευρά της Προέδρου της Έδρας υπογράμμισε ο δικηγόρος:

«Η πλευρά της Έδρας ήθελε να συνδυάσει τα περιστατικά τα οποία είχαν συμβεί μέσα στα νοσοκομεία με τον τρόπο που σκεφτόταν η κατηγορούμενη. Δηλαδή να κάνει αξιολόγηση της προσωπικότητάς της».

Πώς αξιολόγησε ο Μάνος Δασκαλάκης την απολογία της πρώην συζύγου του και κατηγορούμενης;

«Για τον Μάνο Δασκαλάκη ήταν κάτι σκληρό, γιατί – όπως μου είπε και ο ίδιος – πολλά από αυτά που ανέφερε η κατηγορούμενη δεν έχουν γίνει με τον τρόπο που τα ανέφερε. Και εκφράζει την ικανοποίησή του για την ενδελεχή εξέταση που έγινε από τους δικαστές».

πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπ. Δικαιοσύνης: Συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για την αναμόρφωση του Κώδικα Δικηγόρων

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με όρους η 50χρονη φαρμακοποιός που συνελήφθη για πώληση ναρκωτικών φαρμάκων χωρίς ταινία γνησιότητας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις