Χρόνια Πολλά… Καλή Χρονιά… Ευτυχισμένο το 2023

Χρόνια

Η διεύθυνση, το προσωπικό, όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι της Μπαμ στο Ρεπορτάζ, του eReportaz και του Δικαστικό Ρεπορτάζ σας εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από όλα και κάθε καλό σε όλους εσάς που μας διαβάζετε πιστά και μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ας κάνουμε όλοι έστω και ένα μικρό βήμα ώστε η χρονιά αυτή να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι τότε τίποτα δεν θα αλλάξει. «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. » (Μαχάτμα Γκάντι)

Η συντακτική ομάδας μας με επικεφαλής τον εκδότη και δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό θα συνεχίσει τον αγώνα της για να αποκαλύπτεται η αλήθεια σε όλους τους τομείς, μακριά από οποιαδήποτε συμφέροντα κομματικά, οικονομικά ή και άλλα και δεν θα υποκύψει σε κάθε είδους πιέσεις που θέλουν να κλείσουν τη φωνή μας.

Γιατί “Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος —αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος— σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται” (Νίκος Καζατζάκης) και για αυτό πολεμάμε. Για να νικήσει το καλό, το δίκαιο….

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις