Χ. Β. Κατσιβαρδάς: Απέστειλε εξώδικο προς την υπουργό Παιδείας για την παιδική εκδήλωση από drag queens

Κατσιβαρδάς

Εξώδικο προς την υπουργό Παιδείας  Νίκη Κεραμέως απέστειλε ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παιδιά ηλικίας 3-12 ετών άκουσαν παραμύθια από drag queens.

Την εκδήλωση οργανώνουν το «Thessaloniki Pride» και οι «Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο» σήμερα  Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, από τις 5 έως τις 7:30 το απόγευμα, στον παιδικό σταθμό «Μικρόκοσμος», στην Καλαμαριά. Εκεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση drag queens της ομάδας Θεραπαίζειν θα διαβάσουν στα παιδιά το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα». Η δράση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, γίνεται με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με το εξώδικο του ο κ. Κατσιβαρδάς καλεί την υπουργό παιδείας να τον ενημερώσει με βάση ποιας διοικητικής πράξεως έχει χορηγηθεί άδεια έγκρισης της εν λόγω εκδήλωσης προς τα ανήλικα παιδιά καθώς και αν υφίσταται επιστημονική μελέτη γνωμοδότησης ότι ο εν λόγω τρόπος ενημέρωσης λογίζεται ως ο πλέον παιδαγωγικώς προσήκον δια τα ανήλικα τέκνα ούτως ώστε να ενημερωθούν αντικειμενικά και πρόσφορα για τις έμφυλες ταυτότητες  και δη πατά την περίοδο των εορτών.

Διαβάστε εδώ όλη την εξώδικη δήλωση πρόσκληση-όχληση του δικηγόρου κ. Κατσιβαρδά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάρισα: Φυλάκιση στον Ρομά που καλούσε μέσω TikTok να «καθαρίσουν» αστυνομικούς – «Ήμουν μεθυσμένος» είπε ο 43χρονος

Η δικογραφία για το κύκλωμα κοκαΐνης – Τι λέει ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις