Χρόνια Πολλά… Καλή Χρονιά… Ευτυχισμένο το 2021

χρόνια

Η διεύθυνση, το προσωπικό, οι δημοσιογράφοι και όλοι οι συνεργάτες του “ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ” σας εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από όλα και κάθε καλό σε όλους εσάς, που αν και και “γεννηθήκαμε” λίγο πριν μας εγκαταλείψει το 2020, μας τιμήσατε και μας φέρατε σε προνομιακή θέση στο χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ που είναι ένα από τα πλέον απαιτητικά. Σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε εξ ίσου δυναμικά και δημιουργικά, και ακόμη περισσότερο….

Η χρονιά αυτή ας είναι μια καλύτερη χρονιά, η ΥΓΕΙΑ και η ευχή “με υγεία” που συνήθως λέμε τυπικά απέκτησε το 2020 μια τελείως διαφορετική έννοια και αξία. Ας είμαστε όλοι υγιείς και για όλα τα υπόλοιπα που απασχολούν τον καθένα από εμάς θα βρούμε λύση.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η οποιαδήποτε αλλαγή ξεκινά μέσα από εμάς τους ίδιους.  Μην περιμένουμε να αλλάξουν όλοι οι άλλοι, όταν δεν αλλάζουμε εμείς οι ίδιοι! Έστω και λίγο…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

 

Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο φωτογράφος για την ασέλγεια

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις