Βόλος: 84χρονος χτύπησε τη νύφη του στη μέση του δρόμου – Θα την «πληρώσει» με τη σύνταξή του

ανήλικες

Ο ηλικιωμένος «κάθισε» στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα «πληρώσει την νύφη» του με 500 ευρώ, για ελαφρά σωματική βλάβη
Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που διαδραματίστηκε στον Βόλο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών, με έναν 84χρονο να χτυπά και να αρπάζει από τα μαλλιά τη νύφη του, αναβίωσε στο δικαστήριο.

Την Παρασκευή ο ηλικιωμένος «κάθισε» στο εδώλιο του κατηγορουμένου και όπως αποφασίστηκε, θα «πληρώσει την νύφη» με 500 ευρώ, όσο σχεδόν και το ποσό της σύνταξής του, για ελαφρά σωματική βλάβη. Η περιουσία της οικογένειας, είναι μεγάλη, αλλά ο ίδιος όπως είπε την μεταβίβασε όλη στον γιο του και ζει με τα 600 ευρώ της σύνταξης που λαμβάνει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραϊβάζ: Οι τρομερές συμπτώσεις, το βαν που ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού, η κατόπτευση της προηγούμενης ημέρας και τα κινητά

Καραϊβάζ: Πέντε κούτες η δικογραφία- Κατηγορούμενος και για τη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων


Γιατί «θα πληρώσει τη νύφη» – Τι είχε συμβεί
Σύμφωνα με το gegonota.news, ο λόγος που επιτέθηκε στη νύφη του ήταν οι οικονομικές διαφορές και ειδικότερα, η αξιοποίηση ενός καταστήματος σε κτίριο στο κέντρο της πόλης. Το κτίριο μαζί με τα καταστήματα ανήκαν στον 84χρονο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία τα έγραψε στα παιδιά του.

Μόλις θα έβγαινε στην σύνταξη είχε δεσμευτεί πως το ένα κατάστημα στο οποίο ο ίδιος στέγαζε την επιχείρησή του, θα το αναλάμβανε η νύφη του, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Ο ίδιος αν και συνταξιοδοτήθηκε, παρέμεινε μέσα στο κατάστημα, το οποίο σπανίως ωστόσο ανοίγει, ενώ ο γιος του με την σύζυγό του αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν.

Ο γιος του εξουσιοδότησε την γυναίκα του για όλες τις αναγκαίες κινήσεις και στις 31 Ιανουαρίου η 53χρονη περίμενε στις 8.30 το πρωί τον πεθερό της έξω από την πόρτα του καταστήματος, όπου του ζήτησε τα κλειδιά. Ο υπερήλικας εκνευρίστηκε και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ξέσπασε μεγάλος καυγάς, με θεατές περαστικούς και πελάτες της διπλανής τράπεζας.

Ο 84χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του, η οποία τον κατηγόρησε πως την άρπαξε από τα μαλλιά και της έσκισε το μπουφάν την ώρα που την χτυπούσε.

Ο υπερήλικας οδηγήθηκε χθες σε δίκη ενώ η μάρτυρας κατηγορίας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ο 84χρονος δεν ζει με τα παιδιά του, αλλά μόνος του και όπως είπε στους δικαστές φροντίζει ο ίδιος τον εαυτό του.

Πηγή: in.gr /gegonota.news

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις