Καραϊβάζ: Οι τρομερές συμπτώσεις, το βαν που ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού, η κατόπτευση της προηγούμενης ημέρας και τα κινητά

Καραϊβάζ

Στοιχεία τα οποία φέρονται να δένουν την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχουν στα χέρια τους πλέον οι δικαστικές Αρχές. Όπως πρώτο μετέδωσε το eReportaz ένας εκ των δυο συλληφθέντων και συγκεκριμένα ο Ι. Λ. φέρεται να επέβαινε στο “δολοφονικό” σκούτερ το οποίο έστησε καρτέρι θανάτου στο δημοσιογράφου.

Ο έτερος συλληφθείς, Ε. Λ. επέβαινε στο λευκό βαν το οποίο ανήκει σε εταιρεια καθαρισμού της γυναίκας του, Αλβανικής καταγωγής, την οποία όμως διαχειρίζεται ο ίδιος. Σημειώνεται ότι ο Ι. Λ. κατηγορείται και για τη δολοφονία του 35χρονου πυγμάχου στο Γαλατσι ο οποίος ήταν ανιψιός του αποκαλούμενου «Κεφάλα», στενού φίλου του Καπε-Καπετανάκη ο οποίος ως γνωστόν διατηρούσε και σχέσεις με τον Καραϊβάζ.

Στοιχεία

Βάσει των στοιχείων που περιέχονται στη δικογραφία και είναι σε θέση να γνωρίζει το eReportaz από την έρευνα των Αρχών προκύπτουν συγκλονιστικές συμπτώσεις, ενώ οι δυο συλληφθέντες έκαψαν και τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία εξέπεμπαν από το σπίτι τους. Όπως αποδείχτηκε το λευκό βαν αλλά και το σκούτερ κατόπτευσαν το σπίτι του δημοσιογράφου και την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας.

Την ημέρα του τραγικού συμβάντος από το βιντεοληπτικό υλικό που εξέτασαν οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών προκύπτει ότι ο Ι.Λ. επέβαινε στο σκούτερ ενώ ο αδελφός του στο λευκό βαν. Μετά τη δολοφονία όμως ο Ι. Λ. «εξαφανίζεται» από το σκούτερ και φέρεται να επιβαίνει στο βαν του αδελφού του. Σημειώνεται ότι σε μεταγενέστερες λήψεις στο σκούτερ εμφανίζεται να επιβαίνει ένας άνδρας με άλλο κράνος. Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι και τις δυο ημέρες τα κινητά των κατηγορουμένων εξέπεμπαν από το σπίτι τους.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν «πακιστανικά» κινητά τα ίχνη των οποίων εξαφανίστηκαν. Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στην δολοφονία του πυγμάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραϊβάζ: Πέντε κούτες η δικογραφία- Κατηγορούμενος και για τη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων

Δίκη Πισπιρίγκου – Νοσηλεύτριες: “Ψυχρή, χωρίς να βγάζει συναίσθημα η μητέρα” – Το σχόλιο για τα μαθήματα εγκληματολογίας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις