Βιασμός 24χρονης Γεωργίας Μπίκα: Απαλλάσσεται με βούλευμα ο Βασίλης Λεβέντης

Μπίκα

Απαλλακτικό είναι το βούλευμα για τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη που καταγγέλθηκε από την Γεωργία Μπίκα για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Είχε προηγηθεί σχετική πρόταση από την εισαγγελέα που χαρακτήριζε «ψευδή» την καταγγελία της 24χρονης.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα. Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Γεωργία Μπίκα προέβη στην συγκεκριμένη καταγγελία για δικούς της «προσωπικούς λόγους». Παράλληλα δέχτηκε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι όλα όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρξαν προϊόν συναίνεσης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

Από την πλευρά της η Γεωργία Μπίκα είχε υποβάλει μηνύσεις για ψευδείς καταθέσεις σε βάρος μαρτύρων που κατέθεσαν στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συνολικά δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος έξι ατόμων και όπως υποστηρίζει η πλευρά της 24χρονης, τα συγκεκριμένα άτομα είτε δεν ήταν στο πάρτι, όπως ισχυρίστηκαν, είτε κάποιοι είχαν αποχωρήσει πριν να συμβεί ο καταγγελλόμενος βιασμός.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις