Βατοπαίδι: Η Μονή των Αγωγών

Βατοπαίδι

Το Βατοπαίδι και οι αγωγές! Ποιος είπε ότι οι «άγιοι πατέρες» δεν εκκινούν δικαστικές διαδικασίες προσπαθώντας να εκφοβίσουν Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους οι οποίοι πράττουν το λειτούργημά τους; Ποιος είπε ότι ενδιαφέρονται μόνο για την επικοινωνία με το Θεό και τη διάδοση της πίστης και όχι με την οικονομική αφαίμαξη αυτοσυντηρούμενων Μέσων; Για κάντε ένα κόπο να ρωτήσετε στην «ευλογημένη» Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους και θα λάβετε την σωστή απάντηση.

Η υπόθεση θα ήταν ανάξια σχολιασμού εάν δεν μου μετέφεραν αυτούσιο το περιεχόμενο της πολυσέλιδης αγωγής που υπογράφει η δικηγόρος, κυρία Ιφιγένεια Παπαχρήστου, η οποία συνεργάζεται με την δικηγορική εταιρεία του κ. Κιτσαρά. Σε κάθε περίπτωση να διευκρινίσω ότι η «Μ» και οι εργαζόμενοί της δεν τρομοκρατούνται, δεν απειλούνται και είναι πρόθυμοι να αποκαλύψουν (στις δικαστικές αίθουσες) πολλά και ενδιαφέροντα για τις καθόλα ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αναπτύσσει το Βατοπαίδι στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Με την ευκαιρία, δε, να ευχηθώ στον γέροντα Εφραίμ ταχεία ανάρρωση από τον κορωνοϊό. Ευτυχώς, πληροφορούμαι καθώς η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, ότι τα τελευταία νέα είναι καθόλα ενθαρρυντικά.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις