Αρετή Παληού: Αναβολή στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση – Την μήνυσε ο δικηγόρος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της

Για τις 9 Μαρτίου 2023 πήρε αναβολή η δίκη της 22χρονης Αρετής Παληού και των γονιών της για συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο δικηγόρος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

«Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας» δήλωσε η 22χρονη.

Η Αρετή Παληού είχε μιλήσει στο dikastikoreportaz.gr και τον Νίκο Νικολετάκη για τη δίκη σε βάρος του γνωστού δικηγόρου. Είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος θα δικαστεί τον Μάιο του 2022 για βιασμό δύο μικρών κοριτσιών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου με κρατικές θέσεις, η τοκογλυφία και τα ανήλικα αγόρια

Συγκλονίζει η Αρετή Παληού: “Γνωστός δικηγόρος με αποπλάνησε σε ηλικία 14 ετών και ανέβασε γυμνές φωτογραφίες μου στο ίντερνετ” (βίντεο)


«Σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού» σχολίασε ο δικηγόρος.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις