Απορρίφθηκε η αγωγή του Γιάννη Βαρδή εναντίον των Τ. Μαυρίδη και Χ. Σιγανού για το τραγούδι της Πάολας “Περαστική”

Βαρδή

Ο Τόνι Μαυρίδης ανήρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook & Instagram την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε την αγωγή του Γιάννη Βαρδή, εναντίον του ίδιου και του Χριστόδουλου Σιγανού για το τραγούδι “Περαστική” της Πάολας! Ακόμη, ευχαρίστησε θερμά τους δικηγόρους του, κ.Πέτρο Καϊμακάμη και κ.Φραντζέσκα Αναστασίου.

Περαστική Περαστική

Ο Γιάννης Βάρδης είχε καταθέσει αγωγή, πριν από 2 χρόνια, με την οποία ζητούσε 100.000€ από τους δημιουργούς του τραγουδιού “Περαστική”, Τόνι Μαυρίδη & Χριστόδουλου Σιγανού καθώς υποστήριζε πως “αντέγραψαν” τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.
Ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη κ. Πέτρος Καϊμακάμης, μιλώντας τότε σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε πως αυτά τα δύο τραγούδια που υποστήριζε ο Γιάννης Βαρδής ότι είναι ίδια κι ότι πρόκειται περί αντιγραφής, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους καθώς απευθύνθηκαν σε πραγματογνώμονες οι οποίοι επιβεβαίωσαν την πρωτότυπη δουλειά του Τόνι Μαυρίδη & Χριστόδουλου Σιγανού και πως η αγωγή γίνεται για άλλους λόγους.
Το ιστορικό της διαμάχης αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Σεμέδο: Η “αχρείαστη» ερώτηση της ανακρίτριας στη 17χρονη. «Γιατί ανεβάζεις προκλητικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Α. Κούγιας: Θα κάνω τα πάντα για να κλείσω στη φυλακή εκείνους που κυκλοφόρησαν ένα χυδαίο βίντεο με κοπέλες και τον Σεμέδο – Δεν είναι η 17χρονη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις