Α. Κούγιας: Θα κάνω τα πάντα για να κλείσω στη φυλακή εκείνους που κυκλοφόρησαν ένα χυδαίο βίντεο με κοπέλες και τον Σεμέδο – Δεν είναι η 17χρονη

Σεμέδο

Με νέα προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι ενημερώθηκε από την μητέρα της 17χρονης κοπέλας που κατήγγειλε για βιασμό τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, η οποία είναι στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας, ότι κυκλοφόρησε ένα χυδαίο βίντεο που δείχνει τον Σεμέδο με δύο κοπέλες και άλλον ένα άγνωστο έγχρωμο άνδρα. Μάλιστα σε αυτή τη δήλωση του ο δικηγόρος της 17χρονης δηλώνει ότι “θα κάνω τα πάντα, τόσο ως Αλέξιος Κούγιας δικηγόρος, όσο και ως Αλέξιος Κούγιας πατέρας κοριτσιού δεκαεπτά ετών για να τους κλείσω φυλακή.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια 

Πριν από λίγο, η μητέρα της δεκαεπτάχρονης, στέλεχος φαρμακευτικής εταιρίας απέστειλε στο γραφείο μας ένα ακραία χυδαίο βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που αυτοί που το ανάρτησαν ισχυρίζονται ότι η μια από τις δυο κοπέλες είναι η βιασθείσα δεκαεπτάχρονη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η εικόνα της δεκαεπτάχρονης δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι στο βίντεο αυτό συμμετέχει η δεκαεπτάχρονη και θέλω να διαβεβαιώσω αυτούς που το δημοσιοποίησαν ότι θα κάνω τα πάντα, τόσο ως Αλέξιος Κούγιας δικηγόρος, όσο και ως Αλέξιος Κούγιας πατέρας κοριτσιού δεκαεπτά ετών για να τους κλείσω φυλακή.

Έλεος πια μ’ αυτήν τη χυδαιότητα της ανωνυμίας του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα βόμβα Κούγια: Η 16χρονη μάρτυρας πιθανότατα δωροδοκήθηκε

Υπόθεση Σεμέδο: Σκληρή ανακοίνωση Κούγια για «αρχιεκβιαστές» και Γιάννη Καλλιάνο – Θα τα πούμε στα δικαστήρια!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις