Απολογούνται στα δικαστήρια Πειραιά οι δύο Τούρκοι που κατηγορούνται για κατασκοπεία

δικηγόρος

«Περίεργη» η υπόθεση με τους δύο Τούρκους που κατηγορούνται για κατασκοπεία, που συνελήφθησαν να βιντεοσκοπούν από αέρος τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, ενώ αυτή την ώρα απολογούνται στον ανακριτή των δικαστηρίων Πειραιά.

Στα δικαστήρια Πειραιά βρίσκονται αυτή την ώρα οι δύο Τούρκοι και απολογούνται στον ανακριτή, σχετικά με την κακουργηματική κατηγορία που διώκονται, αυτή της κατασκοπείας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κάμερες, ψηφιακές κάρτες, φορητός σκληρός δίσκος και το επίμαχο drone, το οποίο φαίνεται πως έχει καταγράψει ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο βιντεοσκοπήθηκε η ναυτική βάση του Πόρου. Ωστόσο, όλα τα ψηφιακά πειστήρια έχουν κατασχεθεί και έχουν δοθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για λεπτομερή ανάλυση και καταγραφή.

Οι ίδιοι, εμμένουν στην εκδοχή ότι βρίσκονται στη χώρα μας ως τουρίστες κι ότι είναι μέλη ομάδας μοτοσικλετιστών που συνηθίζουν να ταξιδεύουν και να καταγράφουν εικόνες από τα διάφορα μέρη.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις