Αποκλειστικό: Νέες “βόμβες” στην απολογία Καλογρίτσα!

Καλογρίτσας

Σε νέες αποκαλύψεις ικανές να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει, αύριο (Τρίτη) ο επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος συνεχίζει την απολογία του στην αρεοπαγίτη κυρία Κιουπτσίδου ως συνεργός στην παράβαση καθήκοντος του Νίκου Παππά με φόντο τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.

Η απολογία του «κόκκινου εργολάβου» αναμενόταν να ολοκληρωθεί την εβδομάδα που μας πέρασε αλλά ένα, σοβαρό αλλά ευτυχώς περαστικό, πρόβλημα υγείας το οποίο ανέκυψε με τον υιό του, Ιωάννη-Βλαδίμηρο, δεν του επέτρεψε να παρασταθεί, εκ νέου, στο ανακριτικό γραφείο. Ωστόσο, όπως έγραψε η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, ο επιχειρηματίας τα έχει πάρει «χοντρά» και αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) με το υπόμνημα το οποίο θα καταθέσει να εκθέσει στις δικαστικές Αρχές και νέες ιδιαίτερα πικάντικες πληροφορίες για το νταραβέρι που είχε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το Νίκο Παππά.

Στοιχεία

Μέχρι στιγμής ο Καλογρίτσας έχει παραθέσει ένα μικρό, μόλις, μέρος της «βίβλου» που κατέχει και καταγράφει με μηνύματα και email τις εντολές, παραινέσεις και εκβιασμούς που δεχόταν από υψηλόβαθμα στελέχη της πρώην κυβέρνησης στην προσπάθεια να στηθεί το ΣΥΡΙΖΑ Channel και στη συνέχεια να εκδοθεί η εφημερίδα «Documento».

Για τους πρώην συντρόφους του Καλογίτσα σημειώνεται η εξής ατυχία: Ότι ο επιχειρηματίας διαθέτει και καλή εγκεφαλική μνήμη αλλά έχει και καλή «μνήμη» στο κινητό του τηλέφωνο. Είναι ενδεικτικό ότι το κατηγορητήριο σε βάρος του Νίκου Παππά που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα η «Μ» έχει ένα μικρό, απειροελάχιστο, μέρος των μηνυμάτων που αντάλλασσε ο Καλογρίτσας με τον Παππά και τις λοιπές φίλιες δυνάμεις εκείνη την επίμαχη περίοδο.

Σάμερ Χούρι 

Την ίδια στιγμή εντείνονται οι πληροφορίες που θέλουν επιχειρηματικούς, πολιτικούς αλλά και νομικούς παράγοντες της χώρας, να έχουν πέσει επάνω από τις δικαστικές Αρχές προσδοκώντας και απαιτώντας, ορισμένοι, την μη κλήση του Σάμερ Χούρι, επιχειρηματία της CCC ως κατηγορούμενου από την ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση Παππά!  Δυστυχώς από την πορεία της υπόθεσης, τα στοιχεία τα οποία έχουν εισφερθεί αλλά και τη διατύπωση του κατηγορητηρίου δεν προκύπτει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο κ. Χούρι ενήργησε ως συνεργός στην προσπάθεια να στηθεί το φιλοκυβερνητικό κανάλι καθώς ακόμη και από την εσωτερική αλληλογραφία του Ομίλου αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι τα 3.000.000 ευρώ της εγγυητικής για τη συμμετοχή Καλογρίτσα στον τηλεοπτικό διαγωνισμό έφτασε κατόπιν των εντολών Παππά από θυγατρική της CCC στην εταιρεία «Τοξότης» του Καλογρίτσα.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις