Αποκάλυψη: Ποιος είναι ο ηθοποιός που ερευνάται για βιασμό το 2020

ηθοποιός

Μια νέα καταγγελία βιασμού από ηθοποιό έρευνα η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι το ελεγχόμενο αδίκημα φέρεται να τελέστηκε το 2020!

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr πρόκειται για τον 65χρονο ηθοποιό Θ.Κ. ο οποίος καταγγέλθηκε στο ΣΕΗ με αυτήν την καταγγελία να φτάνει μέσω του προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα, στις εισαγγελικές Αρχές. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ενεργό αδίκημα με αποτέλεσμα άμεσα να αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης ή η αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, οι εισαγγελικές Αρχές ήδη έχουν προχωρήσει την έρευνα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος έχει καταγγελθεί για βιασμό (το 2008) και δύο απόπειρες το 2010 και το 2014.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιγνάδης: Επί πέντε ώρες κατέθετε το θύμα του φερόμενου βιασμού το 2010

Δ. Λιγνάδης: Τα ντοκουμέντα για τον βιασμό στην Επίδαυρο

Η μήνυση-σοκ για Λιγνάδη: “Είχε στον υπολογιστή του αρχεία με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και έναν μεσήλικα. Με ζάλισε και με βίασε”

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις