Αποκάλυψη: Καμία καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ανυπόστατες χαρακτηρίζουν τις καταγγελίες οι οποίες φέρονται να έχουν γίνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ), από εννέα συνολικά γυναίκες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στελέχη της Υπηρεσίας.

Σε επικοινωνία με το dikastikoreportaz στελέχη της ΔΗΕ επεσήμαναν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη, επώνυμη, καταγγελία από γυναίκα, ενώ μάλιστα εξέφραζαν την περιέργεια τους από που προέρχονταν συγκεκριμένες πληροφορίες οι οποίες κυκλοφόρησαν τα προηγούμενα 24ωρα στον Τύπο.

Αυτό που ισχύει, όπως χαρακτηριστικά ανάφεραν, είναι η εισαγγελική παραγγελία προς την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης προκειμένου να υπάρξει μια καθολική έρευνα εάν ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα έχει αναρτήσει και αλλά ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες πορνό στις οποίες διατηρούσε λογαριασμό. «Στο πλαίσιο αυτό θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε και άλλες παθούσες προκειμένου να ξετυλίξουμε το κουβάρι της υπόθεσης», ανάφεραν χαρακτηριστικά ανώτατες πηγές της Δίωξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου με κρατικές θέσεις, η τοκογλυφία και τα ανήλικα αγόρια

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις