Αποκάλυψη “βόμβα” Λύτρα: «Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού στην ΕΟΚ» (vid)

Αποκάλυψη “βόμβα” έκανε σήμερα ο δικηγόρος της υπαλλήλου ,η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από τον πρώην Γ.Γ. της Ομοσπονδίας μπάσκετ. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι υπάρχουν στοιχεία και ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης παραδέχεται ότι προσπάθησε να βιάσει την πελάτισσα του.  “Αυτά τα στοιχεία θα κατατεθούν στον ανακριτή” είπε ο κ.Λύτρας. Ο ίδιος τόνισε ότι η υπάλληλος αμέσως μετά το περιστατικό ενημέρωσε παίκτη της ομάδας μπάσκετ και ο οποίος μάλιστα της είπε ότι θα τη βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνει καταγγελία.

Η ίδια σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή του STAR σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης στον Πέτρο Κουσουλό στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και αποκαλύπτει σήμερα ολόκληρη το dikastikoreportaz.gr,  είπε ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι τα όσα είπε ο παράγοντας δεν είναι αληθή.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις