Απάντηση Τσιάρα στην Κουμουνδούρου: Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας από τον Φεβρουάριο του 2019

κατοικίας

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας παραδέχτηκε ότι η ΝΔ κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, δίνει ο ίδιος ο υπουργός.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Τσιάρας:

«Η κυρία Γεροβασίλη είτε δεν κατάλαβε τι ψήφισε με τον Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας είτε, πολύ χειρότερα, παριστάνει πως δεν κατάλαβε, παρασύροντας το κόμμα της σε μια δήλωση που επιχειρεί να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα. Επαναλαμβάνω λοιπόν για να είναι ξεκάθαρο προς όλους: Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας από τον Φεβρουάριο του 2019».

Ο κ. Τσιάρας στη δήλωσή του σημειώνει ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέσπισε νέα εργαλεία και πρόσθετες δυνατότητες προστασίας της πρώτης κατοικίας και αναστολής πλειστηριασμών για την ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των ευάλωτων οφειλετών» και τονίζει ότι «με απόφαση αυτής της κυβέρνησης ανεστάλησαν όλοι οι πλειστηριασμοί, προστατεύοντας τον σύνολο των δανειοληπτών, καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Λέξη προς λέξη η τελευταία κρίσιμη κατάθεση της 12χρονης

Κολωνός: Στη φυλακή άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης – Σε συμπληρωματική απολογία ο Μίχος

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις