Αναφορά δικηγόρου προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για υπόθεση διαφθοράς όπου ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο

βιασμού

Αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα και την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης αναφορικά με την εκδίκαση σοβαρής υπόθεσης διαφθοράς όπου ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο.

Στην αναφορά του ο δικηγόρος Απατσίδης καταγγέλλει τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της εκδίκασης της συγκεκριμένης υπόθεσης. Όπως αναφέρει οι συνήγοροι του κατηγορουμένου υποστήριξαν ότι επρόκειτο να εκδοθεί βούλευμα της οποίας γνώριζαν το όνομα της εισηγήτριας και ότι αυτό θα είναι απαλλακτικό αν και διάδικοι.

Επικαλέστηκαν μάλιστα το όνομα προέδρου Πρωτοδικών ότι δήθεν αυτός τους είπε το όνομα της εισηγήτριας καθώς επίσης και ότι η τελευταία φέρεται να είχε πάρει τη δικογραφία σπίτι της κάτι που απαγορεύεται. Ο δικηγόρος Απατσίδης ζητεί να διερευνηθούν όσα υποστήριξε η πλευρά των συνηγόρων σε υποτιθέμενη άτυπη ακρόαση με πρόεδρο Πρωτοδικών. Όπως επίσης και να την «αυτεπάγγελτη διόρθωση των πρακτικών», την «χορήγηση των πρόχειρων πρακτικών» και τη «συμπλήρωση της απόφασης».

Διαβάστε την Αναφορά

Διαβάστε ακόμη 

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Εξελέγη νέος πρόεδρος μετά την συνταξιοδότηση της κ. Ζαΐρη

Η συμμορία των 11 και ο φυγόποινος υπαρχηγός

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις